Φωτιστική Σκηνοθεσία & Ηχητική Κάλυψη

Ο φωτισμός και ο ήχος συναποτελούν μια από τις σημαντικότερες πτυχές οποιασδήποτε κοινωνικής και επαγγελματικής εκδήλωσης και η ποιότητα της φωτιστικής σκηνοθεσίας και της ηχητικής κάλυψης συχνά καθορίζει και τη γενικότερη επιτυχία της διοργάνωσης. Μια άχρωμη και ανιαρή συγκέντρωση μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα δυναμικό, φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό θέαμα, που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη των καλεσμένων σας.
Ωστόσο, τόσο η επιτυχημένη φωτιστική σκηνοθεσία όσο και η επαρκής ηχητική κάλυψη ενός event προϋποθέτουν υψηλή τεχνογνωσία καθώς επίσης εξειδίκευση και προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.


DP MUSIC – Φωτιστικἐς & Ηχητικἐς Εφαρμογἐς Υψηλής Αισθητικής


Η DP MUSIC, με πολυετή πείρα και συνεργάτες με άριστη γνώση του αντικειμένου, σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε την εκδήλωσή σας σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη ήχους και χρώματα, αναβαθμίζοντας τη γενικότερη αίσθηση του χώρου και προσδίδοντάς του εκθαμβωτική διάσταση.

Με την κατάλληλη σκηνοθετική και λειτουργική χρήση μιας πληρέστατης γκάμας φωτιστικών εφαρμογών –όπως Deco Lighting, Up lighting, Moving Heads, Custom Gobos, Led Techniques, Lasers, Smoke & Haze Machines – και ηχητικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, δημιουργούμε μοναδικά οπτικοακουστικά εφέ και μια αίσθηση εκλεπτυσμένης, επιβλητικής πολυτέλειας που αναμφίβολα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.


Ο Στόχος


Στόχος μας είναι να παράσχουμε υπηρεσίες που όχι απλά καλύπτουν, μα και ξεπερνούν τις ανάγκες σας, αναδεικνύοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα εξασφαλίσουν στην εκδήλωσή σας μια μόνιμη θέση στις ευχάριστες αναμνήσεις των καλεσμένων σας.
Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και καινοτομίες στον τομέα της φωτιστικής σκηνοθεσίας και της ηχητικής κάλυψης, ανανεώνουμε συνεχώς τις προτάσεις μας και εγγυόμαστε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής, εφάμιλλης των επιθυμιών και των απαιτήσεών σας.

Δημήτρης Παπαθανασίου

ελληνικά | english

dpmusic - premium entertainment dj's services

developed & hosted by Jetnet ©