Η Εταιρεία

Το ξεκίνημα και ο Στόχος
Η DP MUSIC ξεκίνησε το ταξίδι της την άνοιξη του 2006 με στόχο να διαμορφώσει ένα πλήρως αναβαθμισμένο –και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα- επίπεδο παροχής Υπηρεσιών στους τομείς της Μουσικής Επιμέλειας και της Ηχητικής & Φωτιστικής Διοργάνωσης Κοινωνικών & Επαγγελματικών Εκδηλώσεων.

Η Εταιρεία συστάθηκε από ανθρώπους με πολύχρονη προσωπική πείρα στο χώρο της μουσικής επιμέλειας και εργασιακή εμπειρία σε πολυτελείς χώρους διασκέδασης υψηλής αισθητικής και επαγγελματισμού – ένα αμάλγαμα βαθιάς τεχνογνωσίας και γνήσιας αναζήτησης για κάτι νέο, πρωτοποριακό και καινοτόμο!

Η παγιωμένη φήμη των στελεχών της Εταιρείας της εξασφάλισε άμεσα εξαιρετικές συνεργασίες που ανέδειξαν ταχύτατα τόσο τις δυνατότητες, όσο και τις προοπτικές της. Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός η εξέχουσα θέση που κατέχει ήδη η DP MUSIC στο χώρο των Υπηρεσιών Μουσικής Επιμέλειας και Διοργάνωσης.

Η Εμπειρία
Η DP MUSIC έχει βάλει υπερήφανα την υπογραφή της σε δεκάδες απόλυτα επιτυχημένες Κοινωνικές και Επαγγελματικές Εκδηλώσεις, καθεμιά από τις οποίες είχε το δικό της μοναδικό χαρακτήρα, ιδιαίτερους στόχους και απαιτήσεις. Η πολυδιάστατη διοργάνωσή τους πραγματοποιείται πάντοτε με βάση την πλήρη κατανόησή μας για τις επιθυμίες καθώς και τις ανάγκες του πελάτη.

Η παρουσία μας σε πληθώρα κοσμικών και επώνυμων δεξιώσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη) καθώς και η συμμετοχή μας σε μεγάλο αριθμό επαγγελματικών και εταιρικών εκδηλώσεων καταδεικνύει εμβληματικά την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Γιατί Ξεχωρίζουμε
Η DP Music διακρίνεται στον τομέα των Υπηρεσιών Μουσικής Επιμέλειας για συγκεκριμένους λόγους. Καταρχάς, γνωρίζουμε καλά το αντικείμενό μας, διαθέτουμε απαράμιλλη πείρα και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για κάθε νέα τάση τόσο από καλλιτεχνική και αισθητική όσο και από τεχνική άποψη. Αποδίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επικοινωνούμε ουσιαστικά και γόνιμα με τον πελάτη: οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες του αποτελούν το μοναδικό οδηγό και το θεμέλιο στο οποίο εργαζόμαστε, παραμένοντας συνεχώς επικεντρωμένοι στις κατευθύνσεις και στις προτάσεις του. Τέλος παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Ο κυριότερος, ωστόσο, παράγοντας που έχει αναδείξει και καταξιώσει την Εταιρεία στο χώρο της είναι η ισχυρή μας επιθυμία να επιτυγχάνουμε περισσότερα από όσα αναμένουν οι πελάτες μας, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Οι απόλυτα ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη δυνατή διαφήμιση τόσο για την Εταιρεία όσο και για μένα προσωπικά.

Δημήτρης Παπαθανασίου

ελληνικά | english

dpmusic - premium entertainment dj's services

developed & hosted by Jetnet ©