Δημήτρης Παπαθανασίου

Τα Πρώτα Χρόνια...
Ο Δημήτρης Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. H μουσική κυριαρχούσε στη ζωή του ήδη από την παιδική του ηλικία και το επαγγελματικό Djing έχει αποδειχτεί το σημαντικότερο και πλέον δημιουργικό κομμάτι της ζωής του.

Ως μέλος μιας οικογένειας με βαθιά μουσική παιδεία, ξεκίνησε μετά από προτροπή των γονέων του μαθήματα πιάνου σε ηλικία 10 ετών. Σύντομα, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι αυτή η ενασχόληση δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να τον ικανοποιήσει εσωτερικά. Η αγάπη του για τη μουσική δεν θα αργούσε να βρει νέους και πιο συναρπαστικούς τρόπους έκφρασης.

Ο Δημήτρης θυμάται έντονα την περίοδο που ξεκίνησε να πειραματίζεται με βινύλια και πικ απ στο προσωπικό του «στούντιο» στο υπόγειο του σπιτιού του. Μόλις 12 χρονών τότε, ένιωσε αμέσως έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό που τον βοήθησε έκτοτε να δαμάσει τη γοητεία της μουσικής ως επαγγελματίας Dj. Το υπόγειό του γρήγορα μεταμορφώθηκε σε ιδιωτικό «θησαυροφυλάκιο» μιας πραγματικά μοναδικής συλλογής δίσκων βινυλίου, που αριθμεί περισσότερα από 5.500 κομμάτια.

Το ξεκίνημα...
Η πρώτη του προσπάθεια μπροστά σε μεγάλο κοινό έλαβε χώρα στην ετήσια σχολική γιορτή του Γυμνασίου του το 1990· έκτοτε ο Δημήτρης ήταν η ψυχή και το μυαλό πίσω από κάθε μουσική εκδήλωση του σχολείου.

Ο Δημήτρης, διακρίνοντας τη φυσική του κλίση προς τη μουσική κι αφού τελείωσε τη σχολική του εκπαίδευση, επέλεξε την εισαγωγή του σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο εξειδικευμένο στη Μουσική Παραγωγή και Βιομηχανία, καθώς και στην Επεξεργασία Ήχου. Αποφοίτησε με εξειδίκευση στo Studio Mixing θέτοντας τις σωστές βάσεις μιας εξαιρετικής καριέρας ως επαγγελματίας Dj, η οποία και τον καθιέρωσε ως έναν από τους πλέον επιφανείς και γνωστούς Djs - Event Managers στην Ελλάδα.

Η Αναγνώριση
Ο DJ Δημήτρης Παπαθανασίου περιβάλλεται από το κύρος μιας αξιοζήλευτης πορείας 18 χρόνων στο χώρο, η οποία περιλαμβάνει επιτυχημένες συνεργασίες με κάποια από τα πιο αναγνωρισμένα και διάσημα Clubs και Bars στην Ελλάδα:

  • PARADISE  CLUB (Μύκονος - www.paradiseclubmykonos.com )
  • KALUA (Αθήνα, Αμερικής 6 με Πανεπιστημίου )
  • KALUA (Μύκονος, Παραλία Παράγκα- www.kaluamykonos.gr )
  • KALUA (Κωνσταντινούπολη, Τουρκία)
  • FIGARO ( Σπέτσες, Παλιό Λιμάνι )

Μολονότι αποδείχτηκαν εξαιρετικής σημασίας, εμπλουτίζοντας το ταλέντο και τα σχέδιά του για το μέλλον, οι συνεργασίες αυτές αποτέλεσαν απλά ένα σπουδαίο στάδιο μετάβασης, ένα «σκαλοπάτι» προς αυτό που σύντομα θα του έδινε τη δυνατότητα να εκφράσει πληρέστερα τη μουσική του δημιουργικότητα.

Η Κορυφή
Την τελευταία δεκαετία, ο Δημήτρης Παπαθανασίου εξειδικεύεται στη Μουσική Επιμέλεια διακεκριμένων Bar –Restaurants, High-profile Γάμων, Privées parties και Εταιρικών Εκδηλώσεων, μια εξέλιξη που του επέτρεψε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις γνώσεις και τη γόνιμη φαντασία του. Αμέτρητα αξιομνημόνευτα events και επιτυχημένες συνεργασίες οδήγησαν μεθοδικά στο αποκορύφωμα της επαγγελματικής του επιτυχίας, που επιστεγάστηκε με την τιμή να εργαστεί ως Senior DJ Manager σε δύο από τα πιο πολυτελή και αριστοκρατικά Bar – Restaurants της Αθήνας,

 

BROTHEL RESTAURANT BARROOM
Ορφέως 33 & Δεκελέων, Γκάζι

EL PECADO
Τουρναβίτου 11 & Σαρρή, Ψυρρή
www.elpecado.gr

 

Μάλιστα, αυτές οι συνεργασίες, που χαρακτηρίζονταν και οι δύο από υψηλά επίπεδα αισθητικής και επαγγελματισμού, γέννησαν και την ιδέα της δημιουργίας μιας ιδιόκτητης Εταιρείας, ικανής να παράσχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της μουσικής διοργάνωσης.

Η ιδέα αυτή σταδιακά ωρίμασε και πήρε τελικά σάρκα και οστά την άνοιξη του 2006. Έκτοτε, ο Δημήτρης Παπαθανασίου διευθύνει την DP MUSIC, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή πρωτοπόρων υπηρεσιών Music Supervision, Dj Services και Event Management.

ελληνικά | english

dpmusic - premium entertainment dj's services

developed & hosted by Jetnet ©